Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, Μίλαν και Ίντερ, μοιράζονται από κοινού ως έδρα το " Σαν Σίρο" ή "Τζουζέπε Μεάτσα" από το 1947. Από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα για διάφορες αλλαγές του σταδίου, με βάση το γράμμα που στάλθηκε από τις δύο πλευρές στον Δήμαρχο της πόλης.
Μάλιστα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάουλο Σκαρόνι, φάνηκε βέβαιος πως η συνεργασία με τη δεύτερη ομάδα του Μιλάνου θα αποφέρει το καλύτερο γήπεδο του κόσμου. Με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να εξετάζουν κάθε πιθανή κίνηση, από το γκρέμισμα του τελευταίου επιπέδου μέχρι και την ολική ανακατασκευή του σταδίου.
Το "Σαν Σίρο" κατασκευάστηκε το 1925 και τέθηκε σε λειτουργία 19 Σεπτεμβρίου του 1926. Ενώ έχει χωρητικότητα 80.018 θέσεων με 30 σουίτες στα επίσημα.
Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαηλίδης