Το κακό αποτέλεσμα για την Μίλαν στο πρωτάθλημα στο ματς με την Αταλάντα έφερε δεινά για την ομάδα. Η διοίκησή της εμφανώς τρομαγμένη στο ενδεχόμενο οι οπαδοί της να απομακρυνθούν αποφάσισε να απευθυνθεί απευθείας σε αυτούς. Πώς; Με ένα μήνυμά προς τους φίλους της τους ζητά να μην τους πάρει από... κάτω και να απομακρυνθούν από την ομάδα. Μάλιστα τους εξηγεί γιατί πρέπει να μείνουν δίπλα στους παίκτες. «Η Μίλαν χρειάζεται αγάπη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η ομάδα αντιλαμβάνεται την πικρία και τη στεναχώρια σε όλους τους οπαδούς μας μετά το 2-0 από την Αταλάντα πρέπει να καταλάβουμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε», αναφέρει στην αρχή του μήνυμα αυτό το οποίο σε άλλο του σημείο αναφέρει:

«Η ομάδα είναι συναισθηματικά εύθραυστη, εμφανίζεται αδύναμη με λίγη ψυχολογική ενέργεια. Ακριβώς για τον λόγο αυτό σήμερα πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας στη Μίλαν. Ναι αυτό είναι σωστό, η Μίλαν χρειάζεται αγάπη.

Είναι περισσότερο σημαντικό, χρήσιμο και εποικοδομητικό να δώσουμε δύναμη στην ομάδα. Η κριτική και το ηλεκτροσόκ λίγα μπορούν να δώσουν σε μια φοβισμένη ομάδα», προσθέτει...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube