Μετακομίζει στην Ιταλία ο Φίλκρουγκ!

Η Μίλαν συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για τον εξάμηνο δανεισμό του 32χρονου Γερμανού επιθετικού, ενώ στο deal των δύο ομάδων συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

Μάλιστα, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Φίλκρουγκ θα βρεθεί στο Μιλάνο το βράδυ της Δευτέρας, έτσι ώστε να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από την ομάδα του Αλέγκρι.

Ο διεθνής Γερμανός αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ το 2024 έναντι 27 εκατ. ευρώ και έχει μαζί της 3 γκολ σε 29 ματς, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ντόρτμουντ, Βέρντερ και Νυρεμβέργη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ