Στην Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσουν τον Σωκράτη Φυτανίδη, είναι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα, έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και για τον λόγο αυτό, έχει καταθέσει πρόταση και βρίσκεται ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων με τους «κυανόλευκους».

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά, του, παρά το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη για τέσσερα χρόνια, δείχνει διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, αν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Κύπριους. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, ο Φυτανίδης αγωνιζόταν βασικός, είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο, η εμμονή του Παράσχου να τον χρησιμοποιεί στο δεξί άκρο της άμυνας, τον έφερε σε διαμάχη μαζί του και στη συνέχεια στον πάγκο.

Ο παίκτης βρίσκεται στο Ηράκλειο, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αφού ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, ωστόσο αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή και να φύγει με προορισμό την Κύπρο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα