Στην Ισπανία, προκειμένου να κλείσει το θέμα με τον νέο προπονητή του Άρη βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος είχε ήδη τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους για τη θέση. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος συναντήθηκε με τον Γκούτι, στον οποίο ανέλυσε το πρότζεκτ των «κίτρινων».

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε «διαβασμένος», έχοντας συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα και έδειξε ενδιαφέρον για όσα του παρουσιάστηκαν. Ωστόσο, δεν υπήρξε οριστική εξέλιξη, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους στη διάρκεια της αυριανής μέρας.

Παράλληλα, ο Άγγελος Χαριστέας επικοινώνησε και με τον Φερνάντο Ιέρο. Ο 51χρονος τεχνικός ζήτησε προθεσμία, αφού όπως ενημέρωσε περιμένει την Εθνικής Ισπανίας, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν τα ονόματα άλλων 1-2 προπονητών και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την επιστροφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας. Ο Άγγλος Χαριστέας θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη και ανάλογα με το αποτέλεσμα των επαφών, θα παρθεί η οριστική απόφαση για τον εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

ΠΣΑΤ για την ένταση στην Τούμπα: «Συνιστά ευθεία προσβολή της ελευθερίας του Τύπου, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα»

Κάτρης: «Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γυρίσω στον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μου»

Επένδυσε στον Κάτρη ο Παναθηναϊκός και τον «έδεσε» μέχρι το 2030!

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κοινωνική τού δράση

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε και πάλι λάθη που δεν επιτρέπονται - Θετικό ότι παίρνει μπροστά ο Γιόβιτς»

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

TAGS: Άρης