Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρχίζει τη θητεία του στο Περιστέρι ο Ηλίας Ζούρος, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε με το... καλημέρα να διαχειριστεί μία πολύ «καυτή πατάτα», με το θέμα της παραμονής του Μπεν Μπέντιλ, καθώς ναι μεν είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό θορύβησε τον νεαρό Αμερικανό, αφού ένας σημαντικός λόγος που είχε συμφωνήσει για την παραμονή του ήταν η παρουσία του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ο Ηλίας Ζούρος ήθελε να μιλήσει με τον παίκτη, να του εξηγήσει το πλάνο του και το πόσο σημαντικός είναι και αυτό τελικά συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέντιλ έμεινε απόλυτα χαρούμενος από αυτά που άκουσε και κυρίως καθησυχάστηκε, οπότε θέλει να συνεχίσει στο Περιστέρι, γεγονός που πρέπει να πιστωθεί και στον 53χρονο κόουτς.

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει στο «4» τον Μήτογλου που θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο με τον Πεδουλάκη στον πάγκο, κατά τα φαινόμενα τον Τζέικομπ Γουάιλι και γίνεται προσπάθεια για την παραμονή του ΝτεΣόν Τόμας, δεν φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή χώρος για τον παίκτη του Περιστερίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ για τους Γάλλους του Παναθηναϊκού: «Είναι κόκκινο εναντίον πράσινο, δεν θα πήγαινα τώρα για φαγητό μαζί τους»»

Φουρνιέ για Ντόρσεϊ: «Έμεινα έκπληκτος - Είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε»!

Παναθηναϊκός: Καθησυχαστικά τα νέα για τον Λεσόρ - Αναμένεται να παίξει την Πέμπτη

Παναθηναϊκός: «Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου δικαιώθηκε - Αντί να ντρέπεται ο Ολυμπιακός, βγάζει αστείες ανακοινώσεις»

Πετρίδης: «Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Γιαμπουσέλε και Μπόνγκα»

Ζέρβας: «Θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση Ντόρσεϊ μέχρι το ματς με τη Φενέρμπαχτσε - Δείχνει να κάθεται η σκόνη»

Πλήγμα στην ΑΕΚ: Θλάση ο Ερτέλ!

Ολυμπιακός: «Η μήνυση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου κρίθηκε αβάσιμη και τέθηκε στο αρχείο»

Μαστρογιαννόπουλος: «Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και μας βοηθάει πάρα πολύ»

Συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του πατέρα του Εντζάι