Ο Μίρκο Μιλίτσεβιτς μπορεί να είναι καλός φίλος του Εργκίν Αταμάν, ωστόσο βλέπει… ζόρικο βράδυ για τον Παναθηναϊκό AKTOR την Τετάρτη στο Βελιγράδι απέναντι στον φορμαρισμένο και πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα.
«Θα τον συναντήσω πριν το παιχνίδι και θα μιλήσουμε. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο φίλος μου ο Εργκίν δεν έρχεται στο Βελιγράδι με την ομάδα του στην καλύτερη στιγμή. Μας περιμένει ένα εντελώς ανοιχτό παιχνίδι και μου φαίνεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μεγάλο φαβορί εναντίον του Παναθηναϊκού. Περιμένω μια φαντασμαγορική εμφάνιση. Σίγουρα θα είναι ένας ποιοτικός αγώνας. Το τωρινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να αναλυθεί. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Φυσικά, όλα είναι στα χέρια του Θεού, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί», τόνισε ο Σέρβος παλαίμαχος σέντερ, που είχε περάσει από ΑΕΚ και Απόλλωνα Πάτρας.
Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» ταξιδεύουν για το Βελιγράδι χωρίς σέντερ, καθώς είναι τραυματίες οι Χολμς και Γιούρτσεβεν, ενώ ο Λεσόρ είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση.