Ανατροπή δεδομένων στον Ολυμπιακό μετά τον αρχικό πανικό που προκάλεσε το κάταγμα στον δεξί αντίχειρα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παρότι οι πρώτες εξετάσεις έδειχναν ότι ο Σέρβος σέντερ τίθεται άμεσα εκτός δράσης και χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής.
Κατόπιν επιθυμίας του, λοιπόν, ο Ολυμπιακός παρήγγειλε ειδικό νάρθηκα, ο οποίος αναμένεται να φτάσει αύριο. Με αυτόν ο Μιλουτίνοφ θα δοκιμάσει να προπονηθεί, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να αντέξει τον πόνο και να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Αν τα καταφέρει, θα παίξει και στη συνέχεια θα μείνει εκτός για 1 έως 1,5 μήνα.
Την ίδια στιγμή, αγωνία επικρατεί και για τον Ταϊρίκ Τζόουνς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.