Παίζοντας για 40 ολόκληρα λεπτά απίθανη άμυνα, ο Ολυμπιακός συνέτριψε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 95-74 στο καμίνι του ΣΕΦ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έπαιξε 23 λεπτά και έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που σταδιακά αποκτά μεγαλύτερο ρόλο, και τόνισε πως ακόμη υπάρχει χώρος στην ομάδα για πρόοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω καλά που έχω μεγαλύτερο ρόλο. Ευχαριστώ τους προπονητές. Είναι δικό μου θέμα να βελτιωθώ κι άλλο και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Μας έλειψε η επιθετικότητα στο Μόναχο. Καταλάβαμε πως αυτό δεν γίνεται να μας λείπει, ειδικά στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Υπάρχει ακόμα χώρος για πρόοδο. Πιστεύω πως θα παίζουμε ολοένα και καλύτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θέαμα από τον Ολυμπιακό στο Παρίσι: Ο Γουόρντ σέρβιρε και ο Χολ κάρφωσε εντυπωσιακά!

«Φωτιά» ο Ολυμπιακός στο Παρίσι με 33 πόντους στην πρώτη περίοδο, 8/10 τρίποντα και «καυτούς» Πίτερς-Ντόρσεϊ

Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη φιλάθλου που θα βρισκόταν στο ματς με την Παρί, αλλά έφυγε από τη ζωή

Όμορφες στιγμές για τον Γουόρντ στο Παρίσι: Πήρε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή για τον τίτλο της περσινής σεζόν

Πετρίδης: «Δεν έχει άλλα περιθώρια ο Παναθηναϊκός - Πιο συχνή από εδώ και πέρα η παρουσία Γιαννακόπουλου για στήριξη»

Πάνω από 1.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Παρίσι

Ο Ιφί τρόλαρε τους πάντες: Με την αγαπημένη του αφάνα στο ματς της Παρί με τον Ολυμπιακό!

Σπανούλης-Μονακό: Η κρίση κορυφώνεται, η αποχώρηση μοιάζει αναπόφευκτη - Πιθανότατα τέλος πριν τον Ολυμπιακό!

Mε Μόρις ο Ολυμπιακός απέναντι στην Παρί

Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε το… τρελό Ολυμπιακός-Παρί της περσινής σεζόν στο ΣΕΦ!