Παίζοντας για 40 ολόκληρα λεπτά απίθανη άμυνα, ο Ολυμπιακός συνέτριψε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 95-74 στο καμίνι του ΣΕΦ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έπαιξε 23 λεπτά και έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που σταδιακά αποκτά μεγαλύτερο ρόλο, και τόνισε πως ακόμη υπάρχει χώρος στην ομάδα για πρόοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω καλά που έχω μεγαλύτερο ρόλο. Ευχαριστώ τους προπονητές. Είναι δικό μου θέμα να βελτιωθώ κι άλλο και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Μας έλειψε η επιθετικότητα στο Μόναχο. Καταλάβαμε πως αυτό δεν γίνεται να μας λείπει, ειδικά στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Υπάρχει ακόμα χώρος για πρόοδο. Πιστεύω πως θα παίζουμε ολοένα και καλύτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρκοϊσβίλι: «Έτοιμοι για μια μεγάλη σειρά με τον Ολυμπιακό - Αν αυτός είναι ο τελευταίος χορός, ας είναι ο καλύτερος»

Ο Τζέιμς και η παρέα του στον δρόμο του Ολυμπιακού: Έτσι απέκλεισε η Μονακό την Μπαρτσελόνα

Ιστορική στιγμή για τον Νέντοβιτς: Θα παίξει για πρώτη φορά στα playoffs της Ευρωλίγκας!

Οι ώρες των Game 3 και 4 του Ολυμπιακού με Μονακό

Μπλόσομγκεϊμ: «Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός, έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν»

Έγραψε αρνητική ιστορία με τον πρώτο του αποκλεισμό από τα playoffs ο Πασκουάλ: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία...»

Τζέιμς: «Έχουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Μαρκοϊσβίλι: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό που καταφέραμε - Φοβερή ομάδα με εξαιρετικό κόουτς ο Ολυμπιακός»

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια με Μονακό

Ντέρμπι «αιωνίων» μόνο στον τελικό: Οι διασταυρώσεις στο Final Four της Ευρωλίγκας