Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε την ανάγκη ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί καλύτερος από τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας προκειμένου να «χτίσει» στο break που έκανε και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε περισσότερο, στο δεύτερο ίσως δεν παλέψαμε το ίδιο, δεν ξέρω αν ήμασταν κουρασμένοι. Μπροστά στο κοινό μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε.

«Είμαστε πάντα πεινασμένοι, από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ήμασταν το αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι, αλλά θέλουμε να κάνουμε περήφανο όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τον κόσμο της ομάδας», πρόσθεσε ο Σέρβος σέντερ.

Για το πρόβλημα στα ριμπάουντ που είχε η ομάδα του στο Game 2 είπε: «Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς καλούς παίκτες. Στο δεύτερο παιχνίδι χάσαμε πολλά ριμπάουντ και είναι κρίμα γιατί έχουμε καλούς ριμπάουντερ. Θα είναι ένα μεγάλο κλειδί για να κερδίσουμε».

Τέλος, για τη δική του κατάσταση καθώς επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό τόνισε: «Στα playoffs είναι θέμα της ομάδας, όχι δικό μου. Παρότι αγωνίστηκα λίγο ή μπορεί να αγωνιστώ ξανά λίγο, το θέμα είναι να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να είμαι έτοιμος, όποτε μου ζητήσει ο κόουτς, είτε είναι από το πρώτο λεπτό, είτε είναι στο τελευταίο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Νετζήπογλου αντί Ντόρσεϊ κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Η 12άδα του Ολυμπιακού

Καταγγελία από φίλους του Ολυμπιακού ότι η Μπαρτσελόνα ακύρωσε τελευταία στιγμή τα εισιτήριά τους

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος υποδέχθηκε τον Γιανάι στο Telekom Center και τον συνόδευσε σε χαλαρό κλίμα

Παναθηναϊκός AKTOR-Χάποελ Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπόνγκα οι «πράσινοι» - Οι 12άδες του αγώνα

Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε το νικητήριο καλάθι του Φουρνιέ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»!

Παναθηναϊκός: Στο Telekom Center Athens για το ματς με τη Χάποελ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Επιστροφή στην δράση για τον Γουίλιαμς-Γκος: Διαθέσιμος για το Ζάλγκιρις-Εφές

«Όλοι συνεργάζονται για να βγει το τέλειο σουτ»: Η Ευρωλίγκα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για την ανατροπή του στη Βαλένθια!

Ιταλικά ΜΜΕ: «Η Αρμάνι παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Ντόρσεϊ»

Ιτούδης σε Διαμαντίδη: «Έλα ρε Μητσάρα, βάζεις τίποτα;»