Στην ατυχία των παικτών του Απόλλωνα απέδωσα τα «στραβά» αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ο Χρήστος Μίνγκας. Ο μεσοεπιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Πανιώνιο, τόνισε επίσης πως ο Μπάμπης Τεννές δεν διαφέρει σε νοοτροπία με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη.

Αναλυτικά:


«Για 70 λεπτά παίξαμε καλά. Ήρθαμε με σκοπό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να βάλουμε και ένα γκολ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και για ένα ημίχρονο το καταφέραμε να μην φάμε γκολ . Είχαμε τις προϋποθέσεις μετά το 0-1 να βάλουμε και άλλο γκολ , δεν τα καταφέραμε όμως. Δεχτήκαμε πίεση ήρθε η ισοφάριση και μετά όταν βγήκαμε μπροστά να βάλουμε το γκολ δεχτήκαμε το δεύτερο.

Μετά την αλλαγή του προπονητή παίζουμε περισσότερο με δύναμη και με πάθος. Τακτικά δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ του κυρίου Τεννέ και του κυρίου Βοσνιάδη.

Βγαίνουμε πολύ καλά στην επίθεση και αμυνόμαστε επίσης πολύ καλά. Νομίζω ότι αυτό που μας λείπει είναι η τύχη. Τρώμε γκολ από ατυχίες. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα ελπίζω να γυρίσει η τύχη και να χαμογελάσουμε και εμείς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»