Έτσι, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθη την Κυριακή, τη Δευτέρα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μασάζ στο γυμναστήριο. Το κανονικό πρόγραμμα του Καβαλιώτη τεχνικού περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια αποφόρτισης και ασκήσεις τακτικής σε μικρό χώρο.

Όμως, στην αναμέτρηση με τους ακρίτες πρόεκυψαν και μικροπροβλήματα τραυματισμών. Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Κρίστιαν Νομπόα έχουν υποστεί μια κάκωση στο δεξί γόνατο κι έκαναν θεραπεία, ο Μιγκέλ Βίτορ υπέστη μια κάκωση αριστερής ποδοκνημικής και έκανε αποκατάσταση, κάτι που ισχύει και για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος υποφέρει από άλγος ορθού κοιλιακού, αλλά και τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αισθανόταν βαρύ το γαστροκνήμιό του. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης στον αγώνα της Κ20 υπέστη μια κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο κι ακολούθησε, επίσης, θεραπεία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στο κυριακάτικο ματς, επειδή αισθάνθηκε βαρείς τους προσαγωγούς του, έκανε θεραπεία κι ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα, που δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ακολούθησε το ζέσταμα της ομάδας, στη συνέχεια έκανε ειδικό πρόγραμμα με μπάλα και, μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Περίπλοκο για εμάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Πάλεψε για τη... ζωή της η AEL Novibet, αλλά ο Ατρόμητος είχε φροντίσει από νωρίς για τη νίκη!

Λέτο: «Είχαμε πολλή πίεση και πολλά νεύρα - Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Αντωνόπουλος: «Δεν δικαιούμασταν ούτε τον έναν βαθμό, ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες»

Ο Τσούμπερ αποβλήθηκε στο Ατρόμητος-ΑΕΛ Novibet, βλέποντας την κόκκινη κάρτα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αντίνο: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Αγωνία στον ΟΦΗ με Γκονθάλεθ ενόψει τελικού: Τραυματίστηκε στο 6' και έφυγε κλαίγοντας για τα αποδυτήρια!

Οι ενδεκάδες του Άρης-Βόλος

Βγήκε… οφσάιντ η Κηφισιά και ο Αστέρας πλησιάζει προς τη σωτηρία!

Χαμός από χιλιάδες οπαδούς στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ - Το βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM από την Allwyn Arena!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.