Το συμβόλαιό του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ λήγει το 2014, αλλά οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Γερμανία τον θέλουν να αποχωρεί από φέτος. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αν και μέχρι σήμερα ήταν αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του, μίλησε στην «Sport Bild» και ξεκαθάρισε τη στάση του, η οποία δεν θα ικανοποιήσει τους οπαδούς της Ντόρτμουντ.

«Η Μπορούσια είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος. Θα την εκτιμώ και θα την έχω για πάντα στην καρδιά μου. Όμως αυτή τη στιγμή χρειάζομαι μια αλλαγή, χρειάζομαι νέες προκλήσεις, τις οποίες θα βρω σε άλλη ομάδα», τόνισε ο Πολωνός.

Αυτό σημαίνει πως η αποχώρησή του από την ομάδα του Ντόρτμουντ είναι βέβαιη. Ποιος, όμως, θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του; «Ακόμα δεν γνωρίζω. Μελετώ όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν έχω καταλήξει. Θα εξαρτηθεί και από τη Ντόρτμουντ, αφού δεσμεύομαι ακόμα με συμβόλαιο. Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες», ήταν η απάντηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Bundesliga - 4η αγωνιστική: Η επιστροφή Καρέτσα στο επίκεντρο και δυνατές μάχες για Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ

Κέιν: «Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να πάρω το Champions League με την Μπάγερν - Λατρεύω τον Μουρίνιο»

Υγιής και χαμογελαστός στο φουλ πρόγραμμα της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας

Μπαίνει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας-«Τον εξετάζαμε τρεις μέρες και δεν βρήκαμε τίποτα»

Ο Κάριους χαμογελά ξανά με back-to-back βραβεία Man of the Match στη Σάλκε!

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε σε… λυόμενα στο γήπεδο της Έλβερσμπεργκ και το «τούνελ» των αποδυτηρίων ήταν ένα δρομάκι!

Μπάγερν: Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ – Στο «κόλπο» και η Φέγενορντ

Η Έλβερζμπεργκ ζόρισε την Μπάγερν αλλά ο Κέιν άνοιξε λογαριασμό και καθάρισε!

Η Λειψία… σκόρπισε στους πέντε ανέμους το απογοητευτικό Αμβούργο

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις