Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για το θέμα του γηπέδου της «Ένωσης».

Ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει την ιστορία να περάσει έτσι, αφού η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών «Άλλη Εντελώς Κατάσταση», αναμένεται να πάρει δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των σπορ», οι φίλοι της ΑΕΚ, θα καταθέσουν σήμερα μήνυμα κατά της Διευθύντριας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, Ελένης Σγουράκη, κατά του αντιδημάρχου, Θόδωρου Μανωλεδάκη και κατά του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου για ηθική αυτουργία.

Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση εγείρει προβληματισμό, αφού την μήνυση καταθέτουν πολίτες της πόλης και όχι κάποια εταιρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.