Αυτό, αφού στο… ζέσταμα οι «ασπρόμαυροι» προτίμησαν να δείξουν ή να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο και φάνηκε πως τα κατάφεραν μία χαρά.

Με διαιτητή τον Χάρη Μαρκόπουλο και αυστηρό κριτή τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παικτών, οι Άσπροι επικράτησαν των Μαύρων στα πέναλτι με 5-4.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 5-5. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μάλιστα, εκτέλεσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και με έναν συνδυασμό μπάσκετ (360) και ποδοσφαίρου (τακουνάκι), πέτυχε το πιο εντυπωσιακό πέναλτι.


Άσπροι: Θεοδωράκος (τερματοφύλακας), Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Τσουκαλάς και φιλική συμμετοχή Μιχάλης Τσαϊρέλης (θεατής του αγώνα)

Μαύροι: Παπαδόπουλος, Καλλές, Κασελάκης, Βαρυτιμιάδης, Χάτσερ, Βαλλιάνος, Αμπαράς, Χρυσικόπουλος


*Μετά το ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε η κανονική προπόνηση, στην οποία Παπαδόπουλος και Τσαϊρέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της ερχόμενης Τρίτης. Ο Χάτσερ, έχοντας ειδική άδεια, αναχωρεί τη Μ. Παρασκευή για τις ΗΠΑ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Πέμπτη για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»

Buzzer-beater τρίποντο του Μπάρτλεϊ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός πίσω από το κέντρο!

Συναγερμός με Μπράουν στην ΑΕΚ: Πρόβλημα στον αχίλλειο - Ενοχλήσεις και για Φλιώνη

Ζέρβας: «Περιμένει κανονικά τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Δεν καίγεται να τον πουλήσει»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.