Το απόλυτο ελληνικό street food, προσιτό και αγαπητό σε όλους, αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ταυτισμένο με το γρήγορο και φθηνό φαγητό στο χέρι, τείνει να γίνει είδος πολυτελείας, με τις τιμές του να εκτοξεύονται τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα αυτή τη στιγμή σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας το πολυπόθητο σουβλάκι κοστίζει ακόμη και 4,5 ευρώ.
Αν και η τιμή έχει πάρει την ανηφόρα, παραμένει, πάντως, πρώτο στις προτιμήσεις των επισκεπτών από το εξωτερικό, που το απολαμβάνουν μετά μανίας.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μήπως τελικά το λαϊκό σουβλάκι έγινε «χρυσό»;