Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε η Γκαζιαντέπ του Ρικάρντο Σα Πίντο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς το ματς κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, είχε στραβώσει για τα καλά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν μόλις στο 18’ με το γκολ του Σάντρο Λίμα και σαν να μην έφτανε αυτό, με μια αψυχολόγητη ενέργεια, ο Κέβιν Μιραλάς χτύπησε έναν αντίπαλό του, βλέποντας την κόκκινη κάρτα στο 58’.



Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο, η Γκαζιαντέπ αφυπνίστηκε, αφού ένα λεπτό μετά την αποβολή του Βέλγου, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ομέρ και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 79’ ο Τζέφερσον με κεφαλιά κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην πλήρη ανατροπή.

Όπως ήταν φυσικό, οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ και του Ατρόμητου να πνίγεται στις αγκαλιές των παικτών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γκαζιαντέπ υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση, αφού πριν από λίγες εβδομάδες προσελήφθη ο Σωτήρης Ρούσσης, που ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στον Ατρόμητο, μέχρι τον Ιανουάριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube