• Η επιτυχία του Μίσιτς στον φετινό ΠΑΟΚ ήταν πράγματι μεγάλη. Ο Κροάτης όχι απλά καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, αλλά έγινε κι ο παίκτης-καταλύτης της ομάδας του, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο και στην πατρίδα του.

• Μάλιστα χθες δημοσιεύθηκε και συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της μεγάλης κροάτικης εφημερίδας «sportske-novosti», ακριβώς με αφορμή την επιτυχία που γνωρίζει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα ο 26χρονος μέσος, που ανήκει στην Σπόρτινγκ και παίζει δανεικός στον ΠΑΟΚ, που έχει δικαίωμα (οψιόν) αγοράς του. Περιέργως ο Κροάτης δεν ρωτήθηκε κι έτσι δεν μίλησε για το δικό του μέλλον.

• Μεταξύ άλλων ο Μίσιτς ρωτήθηκε και για το φινάλε της φετινής σεζόν. Τι είπε; «Η διαφορά μας αυτή την στιγμή είναι 14 βαθμοί κι ο Ολυμπιακός είναι υπερβολικά καλή ομάδα για να την χάσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας μία μονομαχία με την ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι μεγάλη. Ανησυχώ όμως περισσότερο που θα παίξω σε κενά από κόσμο γήπεδα, με ενθουσιάζει η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού μπροστά σε γεμάτα γήπεδα».

• Στο ρεπορτάζ της η κροάτικη εφημερίδα εξηγούσε ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε ακόμη πιο πίσω στη βαθμολογία λόγω της εμπλοκής του ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1259226637352275968

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube