Με πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ισπανία με άδεια, αλλά και οι τραυματίες Πουλίδο και Οικονομόπουλος.

Συν τοις άλλοις, δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Βαγγέλη, Σουνάς, Ηρακλής και Τάτος, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν στο ματς με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:
Διούδη, Γουναρίδη, Αγγελούδη, Βλάχο, Γιαννίτση, Γκόλια, Καμινιώτη, Καραγιάννη, Καραγκούνη, Κύργια, Μανιά, Μαργαρίτη, Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, Νταμαρλή, Τριανταφυλλάκο, Τσιάρα και Ψυχογιό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά στην Ολλανδία η ΑΕΚ: Η πιθανή ημερομηνία αναχώρησης

Στο τραπέζι οι κινήσεις για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν

Ολυμπιακός: Περιμένει την Άστον Βίλα και «τρέχει» τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Πήλιος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά εγώ ήθελα μόνο ΑΕΚ»!

Η ανάρτηση-απολογισμός του Ποντένσε: «Σίγουρα δεν ήταν η σεζόν που θέλαμε, ειδικά για εμένα»

Η απάντηση Ζήκου σε Καραπαπά για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Μεντιλίμπαρ

Σουργιάς: «Έκπληξη οι αποχωρήσεις Λαμπρόπουλου και Νέιρα - Τι ακολουθεί στον ΟΦΗ με τα 5 ακόμα συμβόλαια που λήγουν»

Τσακίρης: «Υπάρχει κρούση, όχι πρόταση για Περέιρα - Θέλει να ξέρει για το μέλλον του, πριν φύγει από την Αθήνα»

Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάμε σε καλοκαίρι με αλλαγές για τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη για απομάκρυνση Λουτσέσκου, αλλά…» - Τι είπε για Γιαννούλη

TAGS: Άρης