Με πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ισπανία με άδεια, αλλά και οι τραυματίες Πουλίδο και Οικονομόπουλος.

Συν τοις άλλοις, δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Βαγγέλη, Σουνάς, Ηρακλής και Τάτος, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν στο ματς με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:
Διούδη, Γουναρίδη, Αγγελούδη, Βλάχο, Γιαννίτση, Γκόλια, Καμινιώτη, Καραγιάννη, Καραγκούνη, Κύργια, Μανιά, Μαργαρίτη, Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, Νταμαρλή, Τριανταφυλλάκο, Τσιάρα και Ψυχογιό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Άρης