Ευτυχής για την επιστροφή του στη δράση με το εθνόσημο στο στήθος δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου, που άρχισε προετοιμασία με την ελληνική ομάδα εν όψει της μεγάλης πρόκλησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8-10/9). Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού δηλώνει πως νιώθει έτοιμος παρά την απραξία σχεδόν ενάμιση έτους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω ευλογημένος που φοράω ξανά τη γαλανόλευκη μετά από δύο χρόνια. Είμαι έτοιμος να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο διεθνής άσος.

Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού θεωρεί πως είναι ακόμη πρώιμο να ορίζονται συγκεκριμένοι στόχοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Θα κάνουμε όμως ό,τι περνά από το χέρι μας, από την πρώτη μέρα προπονήσεων και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται», σημείωσε.

Ο ίδιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου ενάμιση μήνα. «Νιώθω έτοιμος, έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα πολύ σε ατομικό επίπεδο και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω κι εγώ τη θέση μου στην ομάδα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά στις προπονήσεις», ανέφερε.

Τα φιλικά παιχνίδια αρχίζουν άμεσα για την Εθνική ομάδα, που θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου τη Σλοβενία, σε μια βραδιά που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, ενώ στις 8 και 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία και την Ιταλία για το τουρνουά Aegean Acropolis. Ο Ντίνος Μήτογλου περιμένει την υποστήριξη από το ελληνικό κοινό. «Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας έχουμε δίπλα μας», ήταν το μήνυμά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό