Στην πολλή δουλειά που σημείωσε, προκειμένου να καταφέρει να γράψει την πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε μετά το 3-0 της «Ένωσης» επί του Ατρομήτου ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Ο 21χρονος στόπερ έγραψε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ, αναδεικνυόμενος μάλιστα και ως ο MVP της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, ο Γεράσιμος Μήτογλου μίλησε στην Cosmote TV για:

-το ματς: «Είχαμε ένα πλάνο σήμερα. Δουλέψαμε όσο γινόταν με τον κόουτς, γιατί ήταν μικρό το χρονικό διάστημα. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το ματς. Είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα κι αυτό έγινε».

-το βραβείο του MVP: «Ευχαριστώ για τη στήριξη. Μου δίνει δύναμη. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτή τη συμμετοχή και να παίξω καλά, αν έπαιξα καλά. Ο κόσμος το κρίνει. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ζότα Σίλβα με δύο γκολ σε τρία λεπτά βάζει γερές βάσεις νίκης για τον Ολυμπιακό!

Βροντερό «παρών» από τους φίλους της Καλαμάτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

TAGS: A.E.K.