Αυτή είναι η πρώτη διάγνωση του Παναθηναϊκού για τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο 27χρονος άσος τέθηκε νοκ άουτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης στις Φιλιππίνες.

Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του «τριφυλλιού», που είδε τις εξετάσεις του αθλητή, θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων, αλλά με την επιστροφή του θα υπάρξει ακριβής εικόνα για τη χρονική περίοδο που θα πρέπει να μείνει εκτός.

Ο Μήτογλου αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα, όπου και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, αφού θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που συνέχιζε να είναι «παρών» στην Εθνική ο Μήτογλου θα ρίσκαρε με υποτροπή και σε αυτό το σενάριο θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο. Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι θα έμενε για κάποιους μήνες εκτός δράσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διπλασιάστηκε ο χρόνος της ανάπαυλας στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Ο λόγος της απόφασης

Ρογκαβόπουλος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας συνολικά, έχουμε βελτιωθεί μετά την επιστροφή του Λεσόρ»

Αταμάν: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις ματς που κανείς δεν έχει κίνητρο - Το πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό φέτος»

Γιάννης Αντετοκούνμπο από το Αλεξάνδρειο: «Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή, είναι απίστευτο»

Πανικός για Γκάλη στο Αλεξάνδρειο και συγκινητική συνάντηση με Χριστοδούλου: «Από εμάς ξεκίνησε το μπάσκετ»

«Ρε Γιάννη, ρε Γιάννη, ρε Γιάννη, άντε τελείωνε με το NBA φτάνει»: Επικό σύνθημα των οπαδών του Άρη για Αντετοκούνμπο!

Ο εκτελεστής Ρογκαβόπουλος και η επιστροφή Σαμοντούροφ: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μυκόνου

Αταμάν: «Αρκετά χαλαρό το παιχνίδι με τη Μύκονο, δεν ήταν… ούτε προπόνηση» - Τι είπε για Βαλένθια

Καθάρισε τη Μύκονο Betsson, μοίρασε τον χρόνο και στρέφεται στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Χαμός στο Αλεξάνδρειο και απίθανη αποθέωση σε Σιάο και οικογένεια Αντετοκούνμπο!