Τις δυσκολίες του αγώνα της Βιλερμπάν με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ (19:15) επισήμανε ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Αυτές αφορούν όχι μόνο στην βελτίωση των «ερυθρόλευκων», αλλά και στο πολύ πιο βαρύ πρόγραμμα που είχε η ομάδα του εσχάτως.

«Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει δύο φορές προπονητή και σχεδόν το μισό του ρόστερ από όταν παίξαμε για πρώτη φορά απέναντί του. Επομένως, δεν θα είναι η ίδια ομάδα αυτή που θα αντιμετωπίσουμε την παίκτες. Δεν παίζουν μόνο για μια θέση στα πλέι οφ, αλλά θέλουν να πάνε στο Final Four και πριν λίγες ημέρες διέλυσαν την ΤΣΣΚΑ. Επίσης, παίξαμε οκτώ ματς σε 16 μέρες στη Γαλλία, ενώ εκείνοι έπαιξαν μόνο ένα φιλικό. Επομένως, το ερώτημα θα είναι τι επιθετικότητα θα βγάλουμε. Όπως και στο πρώτο ματς της σεζόν, θα είναι μια καλή εμπειρία για εμάς και θα παίξουμε χωρίς πίεση, για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας.

Από πλευράς παικτών, ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας, Τζόρνταν Τέιλορ, είπε: «Ο στόχος μας θα είναι ο ίδιος με τα προηγούμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Έχουμε την ίδια προσέγγιση σε κάθε ματς και παρότι είναι πάντα πιο δύσκολα εκτός έδρας, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»