Για τις αλλαγές γύρω από το ποδόσφαιρο που φέρνει η νέα κυβερνητική σύνθεση αναφέρθηκε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

Για το νέο κυβερνητικό σχήμα και το πόσο επηρεάζει (θετικά η αρνητικά) τον αθλητισμό: «Έπρεπε να γίνει και έγινε. Υπήρξε αναβάθμιση του αθλητισμού από πλευράς Πολιτείας. Έδωσε έναν διαφορετικό τόνο, δεν θα γινόταν να συνεχίσουμε με κάποια υποβάθμιση στο υπουργείο Πολιτισμού. Ο κύριος Αυγενάκης υπήρχε με τα καλά του, τα μέτρια και τα κακά του. Έχει αντίληψη ο κύριος Οικονόμου, μπορεί να χειριστεί επικοινωνιακά τις καταστάσεις. Υπήρξαν διάφορες κόντρες και προσπάθησαν να βοηθήσουν μία κατάσταση», τόνισε αρχικά ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη. «Ο Οικονόμου θα στρογγυλέψει τις γωνίες Αυγενάκη», σχολίασε ο κ. Μητρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά την κόντρα με την ΕΠΟ και τη στάση της UEFA, τόνισε: «Η ΕΠΟ έφτιαξε το καταστατικό της, ενσωματώνοντας κάποια σημεία της ολιστικής μελέτης. Η UEFA όμως το ενέκρινε, αν κάποιος έκανε πίσω αυτή είναι η UEFA. Επειδή τους ξέρω σαν κάλπικη δεκάρα, η UEFA δεν πάει να επιβάλλει με το έτσι θέλω. Θα έπρεπε πάντως στην Ελλάδα να είναι πιο σκληροί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube