Εμφανώς στεναχωρημένος ο Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού (3-0) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από το Champions League.

Δεν παρέλειψε όμως να δώσει τα εύσημα στουςπαίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και στα δύο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Αναλυτικά είπε:

Για την ήττα από την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ: Πετάξαμε ό,τι καλό καταφέραμε να σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για τη νίκη στο πρώτο ματς και την ήττα στο δεύτερο:

«Θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες και για τα δύο παιχνίδια. Όταν κάποιος βλέπει το 3-0 νομίζει πως χάσαμε εύκολα αλλά δεν είναι καθόλου έτσι και νομίζω πως αυτό το δείξαμε και στο γήπεδο».

Τι πήγε στραβά στο ματς:

«Σήμερα δεν είμαστε καλοί ούτε στην άμυνα ούτε την επίθεση και αυτό ήταν κάτι που δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι καλό στο ματς, διότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι καλός και στα δύο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπαπέ: «Σπουδαία η Μπάγερν Μονάχου, αλλά αν μία ομάδα μπορεί να την αποκλείσει αυτή είναι η Ρεάλ»

Στις 19:00 ο φετινός τελικός του Champions League

«Manolas in Rome»: Η UEFA θυμήθηκε το ιστορικό γκολ του Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ποιο «Clasico» και ποιο ντέρμπι: Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε με 6-2 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τους «8» του Champions League!

Πώς η Αγγλία μπορεί να στείλει 7 ομάδες στο Champions League της επόμενης σεζόν

Λίβερπουλ: «Είμαστε αηδιασμένοι από την απάνθρωπη και δειλή ρατσιστική συμπεριφορά στον Κονατέ»

Ευνοϊκή ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον Ολυμπιακό στη μάχη για τα αστέρια!

Ολυμπιακός: Πώς μπορεί η Σαχτάρ να τον απειλήσει για το εισιτήριο του Champions League

Έκανε την μικροεπέμβαση ο Λανγκ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο «Άνφιλντ» - Έρευνα από UEFA και Λίβερπουλ

Οι δύο τελευταίοι Άγγλοι προπονητές που επισκέφτηκαν το «Καμπ Νόου», έφυγαν με… 7 γκολ στο κεφάλι!