Ο Μίτσελ για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός και τα τρία δεκάρια.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη Nova ενόψει της αναμέτρησης των Πειραιωτών στο Περιστέρι, επισημαίνοντας ότι δεν θα έχει εύκολη αποστολή η ομάδα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σχήμα που έχει καθιερώσει στους «ερυθρόλευκους» με Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ στο βασικό σχήμα, δηλώνοντας ουσιαστικά δικαιωμένος, ενώ επεσήμανε ότι σκοπός είναι να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Αναλυτικά μίλησε στη Nova για:
- το ματς με τον Ατρόμητο: «Ελπίζουμε ότι θα πάνε τα πράγματα το ίδιο καλά. Στα προηγούμενα τρία ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είχαν πάει καλά για εμάς και ελπίζω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

-το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε όλοι καλά. Περιμένουμε να εκτιμήσουμε την τελική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν κάποιες ενοχλήσεις για να δούμε αν θα είναι μαζί μας στην αποστολή».

- το σύστημα με τα τρία δεκάρια και αν υπάρχει plan B για τις ομάδες που μπορούν να το αντιμετωπίσουν: «Λίγο πολύ έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν το σύστημα δεν αποδίδει. Αυτό που έχουμε σκοπό είναι να έχουμε 16-17 ποδοσφαιριστές σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να έχουμε εναλλακτικές. Όπως και αν ξεκινάει ένα παιχνίδι, ξεκινάει για περισσότερο από 90 λεπτά. Οπότε 16 ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν για το αποτέλεσμα, όχι έντεκα.

Ξέρω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για αυτό το σύστημα, αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Έχει δουλέψει καλά στα παιχνίδια μας. Σε παιχνίδια όμως που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή λύση, όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα. Πάντα σκεφτόμαστε στο πως θα έχουμε άλλες λύσεις
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!