Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά το tour του στην Αμερική επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της Μίλαν.

Απόψε αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ σε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, το οποίο σύμφωνα με τον Μίτσελ αποτελεί «μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς» λόγω των απαιτητικής προετοιμασίας, με πολλά ταξίδια και δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:


Για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ: «Είναι μία μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια αυτή την στιγμή, καθώς τα ταξίδια είναι πολλά, όπως και οι προπονήσεις, ενώ μεγάλη είναι και η διαφορά της θερμοκρασίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε».

Για το φιλικό που προηγήθηκε με τη Μίλαν: «Τα είπαμε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, ότι αυτά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας. Νικήσουμε ή χάσουμε, πρέπει να προχωράμε και να κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Φορτούνης: «Το σκεφτόμαστε το θέμα του Φορτούνη. Είναι νωρίς ακόμα για τον ίδιο στην προετοιμασία, όμως σκεφτόμαστε να του δώσουμε κάποια λεπτά να τον δοκιμάσουμε γιατί τον χρειαζόμαστε».

Για τον κόσμο: «Το παρατηρούμε από την στιγμή που φύγαμε από την Πειραιά. Παντού συναντάμε Έλληνες φιλάθλους μας και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Είναι μία ευθύνη παραπάνω, να τους κάνουμε υπερήφανους για τη φανέλα που φοράμε».

Για την εκδήλωση της UNICEF: «Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε αυτή τη συνεργασία με τη UNICEF, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Εχουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αλλά από την ημέρα που αποφασίσαμε να βάλουμε το λογότυπο της στη φανέλα μας, οι υποχρεώσεις μας αυξήθηκαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόντης: «Υποφέραμε όμως είμασταν εκεί, δυνατοί και προσηλωμένοι στο σχέδιό μας»

Παπαδόπουλος: «Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε τη θέση που έχουμε με νύχια και με δόντια»

Ανατροπή, γκολάρες και τώρα... ο δεύτερος ημιτελικός: Τα highlights από το ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Νίκολιτς: «Επηρέασαν το σκεπτικό μου οι κίτρινες των Πένραις και Πινέδα - Το πρώτο γκολ του Βάργκα ξεμπλόκαρε το ματς»

Χαμογέλασε στη ματσάρα με τον Λεβαδειακό πριν τα… σπουδαία της Τετάρτης ο ΟΦΗ!

Τα highlights από το εμφατικό πέρασμα της ΑΕΚ από τις Σέρρες

Με υψωμένες γροθιές πανηγύρισε ο Ηλιόπουλος το «διπλό» της ΑΕΚ στις Σέρρες

Τσακίρης: «Ο περίπατος της ΑΕΚ στην… έδρα της και ο Νίκολιτς που διαβάζει πλέον καλά και τη διαιτησία»!

Σαραγόσα: «Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες»

Νίκολιτς: «Ο κόσμος μας είναι ο MVP - Τώρα κοιτάμε το ντέρμπι με ΠΑΟΚ»