Σε δεύτερη… μοίρα περνούν τα αποτελέσματα στα φιλικά, σύμφωνα με όσα είπε ο Μίτσελ μετά την ισοπαλία (2-2) του Ολυμπιακού με την Σαντχάουζεν. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε πως οι καινούριοι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστούν, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και κάνουμε πολλές δοκιμές. Αρκετοί καινούριοι παίκτες είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν. Επίσης, για πρώτη φορά παίξαμε με δύο επιθετικούς και θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό σύστημα. Δεν μας αρέσει που δεν κερδίζουμε, αλλά αυτό που προέχει είναι να δούμε τις δυνατότητες των νέων παικτών», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ.

Για το πότε περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμοι οι νέοι παίκτες: «Σιγά σιγά. Μερικοί είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλουν λίγο χρόνο. Εμείς τη δεδομένη στιγμή θέλουμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για την αρχή του πρωταθλήματος ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με της Λίβερπουλ: «Είναι μεγάλη τιμή να παίξουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα και σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο. Γενικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς ένα τέτοιο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός: Με δυο απουσίες, αλλά με Μαυρία ταξιδεύει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς Τζόκα κόντρα στην Κηφισιά ο Βόλος

Γιόρτασε την ανανέωση με εκπληκτική κεφαλιά ο Ελ Κααμπί και έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

Το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο δοκάρι του ΟΦΗ

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού