Μετά από θρίλερ στον τελικό, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο βόλεϊ γυναικών, με τον Λορέντσο Μιτσέλι να αφιερώνει τον τίτλο στην Εμμανουηλίδου, που τραυματίστηκε και να δίνει το σύνθημα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ακόμη έναν τίτλο, τον σημαντικότερο. Θα δουλέψουμε μαζί γι’ αυτόν. Για το πρωτάθλημα, το οποίο δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι χάσαμε στον πέμπτο τελικό. Δεν έχω να πω άσχημη κουβέντα γι’ αυτή την ομάδα όμως. Έχουμε χάσει τρεις αγώνες σε 44 συνολικά.

Ο χαρακτήρας του συλλόγου, ο τρόπος με τον οποίο κερδίζουμε, είναι πάντα εδώ. Το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε τελικούς. Δεν είμαστε ανίκητοι, αλλά πρέπει να είμαστε πάντα εκεί και να διεκδικούμε τρόπαια. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή να βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο.

Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλές αθλήτριες, που έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλό. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ο τραυματισμός της Εμμανουηλίδου. Της αφιερώνουμε το τρόπαιο, το οποίο αφιερώνω και στην οικογένειά μου, που ζει μακριά μου».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Αντιπρόεδρος ομάδας βόλεϊ ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού»

Εξοργισμένοι στον ΠΑΟΚ για την αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ