Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να μην τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ έζησε ένα ιστορικό βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ο βετεράνος φόργουορντ έφτασε τις 238 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για Σέρβο παίκτη, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο άλλοτε παίκτης και του Πανιωνίου για ένα… φεγγάρι το 2009 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2009/10 αγωνιζόμενος τότε με την Κάχα Λαμποράλ (σ.σ. Μπασκόνια τώρα). Έκτοτε, φόρεσε ακόμη τη φανέλα των Καντού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατασαράι και από το 2017 της Αρμάνι Μιλάνο, για να φτάσει σε αυτό τον αριθμό συμμετοχών.

Στα 238 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, ο Μίτσοβ έχει κατά μέσο όρο 9,9 πόντους και 2,9 ριμπάουντ, σουτάροντας με το εξαιρετικό 41,7% στα τρίποντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!