Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, επισκέφθηκε το χώρο όπου βρισκόταν το αεροσκάφος C-130 που θα μετέφερε στην Αλβανία το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον χθεσινοβραδινό σεισμό.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τα στελέχη της Ειδικής Μονάδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία πρόκειται να συνδράμουν τις αλβανικές αρχές στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην αποστολή τους.

«Έγινε ένας μεγάλος σεισμός, είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα και να βοηθούμε όπου χρειάζεται. Εύχομαι να κινηθούμε γρήγορα και να σώσουμε ζωές. Αυτό το κάνετε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα και επιχειρησιακά να συνδράμουμε τη γειτονική χώρα. Καλό σας ταξίδι και καλή δύναμη. Σας ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός μιλώντας στους άνδρες της ΕΜΑΚ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργου Κουμουτσάκου, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και του υπαρχηγού Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Βρέθηκε ψηφιακός φάκελος με πάνω από 3.900 αρχεία

Μπενέα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Παραμένουν ανάλγητοι οι της ΜΚΟ»

Συναγερμός στο λιμάνι της Σύρου – Έρευνες για βόμβα στο κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris»

Pizza Fan: Δεσμεύσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας

Ελληνικό FBI: 5 συλλήψεις για εκβιασμούς και επιθέσεις με χειροβομβίδες – Από τις φυλακές ο αρχηγός

Τραμπ: Επιβεβαίωσε επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον αντιαεροπορικών υποδομών στο Ιράν

Η κακοκαιρία «σάρωσε» τη Σαμοθράκη: Kαταστροφές σε αγροτικούς δρόμους - Κλειστά σήμερα τα σχολεία

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Προφυλακίστηκε η σύντροφος του 37χρονου - «Τα χρήματα τα έπαιξε στον τζόγο»

Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο δράστης είναι ο θείος των θυμάτων - «Δεν μου φέρονταν καλά»

Συναγερμός στην Ευρώπη: Απειλές για βόμβα σε 4 αεροσκάφη σε Βαρσοβία, Μούρθια και Σόφια!