Κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα της εγκληματικότητας, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κινήσεις της κυβέρνησης για την εξυγίανση στον χώρο του ποδοσφαίρου, κατηγορώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δεν έκαναν το ίδιο.

Και παράλληλα εγκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη ότι το θέμα της εγκληματικότητας που έφερε στη Βουλή δεν είναι τόσο «επίκαιρο» όσο εκείνο της αξιολόγησης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σήκωσε το γάντι και άφησε αιχμές για την παρουσία του κ. Τσακαλώτου στη σουίτα του αφεντικού του ΠΑΟΚ κατά το χθεσινό παιχνίδι με τη Σάλκε, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Κύριε Τσίπρα με εγκαλέσατε γιατί σας έκανα μια επίκαιρη ερώτηση την οποία δεν θεωρήσατε και τόσο επίκαιρη. Έχετε δίκιο σε έναν βαθμό. Όμως ο πρώτος που έπρεπε να ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι ο υπουργός σας, ο οποίος όμως βρήκε χθες τον χρόνο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου (σ.σ.: του Ιβάν Σαββίδη), που μάλιστα έχει ανοικτές υποθέσεις με το Δημόσιο. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικός όταν κατηγορείτε κάποιους για εκλεκτικές συγγένειες με παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Απαντώντας, στη δευτερολογία του, ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θέλετε να πείτε; Πείτε το ευθέως, εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο κ. Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-0. Σε αυτό θα συμφωνήσω»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Παγκάκης: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψει ο Παναθηναϊκός»

Σαββόπουλος: «Ερωτηματικό για τον Άρη αν θα κάνει απόψε πρόβα τελικού ή θολώσει τα νερά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.