Οπρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το πρωί, θα επισκεφθεί τον Βύρωνα όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κόρινθο, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

Οι περιοδείες αυτές του πρωθυπουργού γίνονται στην έναρξη της τελευταίας προεκλογικής εβδομάδας πριν στηθούν οι πρώτες κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οπως έγραφε η «Κ», στο Μέγαρο Μαξίμου, παρότι δεν αποκλείουν πλήρως και το σενάριο της νίκης ακόμη και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, εκτιμούν με σχετική βεβαιότητα πως η Ν.Δ. θα επικρατήσει από τον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο σε έως και οκτώ από τις δεκατρείς συνολικά περιφέρειες.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

OHE: «Καμπανάκι» για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας

Αυστρία: Ανδρας έριχνε ποντικοφάρμακο σε βρεφικές τροφές

Φρίκη: Το Ιράν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει δελφίνια «καμικάζι» κατά των ΗΠΑ

Ζάκυνθος: Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – Απαγορευτικό απόπλου

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες που επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μπογιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

Εξάρθρωση σπείρας στα Χανιά: Παρίσταναν τους υπάλληλους του ΔΕΔΔΗΕ και εξαπατούσαν μέσω τηλεφώνου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει αύριο η προθεσμία αιτήσεων – Πάνω από 340.000 οι συμμετοχές

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού – 33χρονος τραυμάτισε συγκρατούμενό του με αιχμηρό αντικείμενο

Bloomberg: Το καλοκαίρι των υπερπολυτελών γιοτ στη Μεσόγειο μετατοπίζεται φέτος δυτικά - Πιέσεις και στην Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάρο – Νεκρός 40χρονος οδηγός μηχανής