«Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός, τόσο μεγαλύτερες είναι οι απαιτήσεις την επόμενη μέρα, να είμαστε σεμνοί και κοντά στα προβλήματα των πολιτών». Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κορωπί όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Ανατολική Αττική. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «το να νοιάζεται κανείς, είναι μία κεντρική αξία της πολιτικής» την οποία έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια και επισήμανε πως εφόσον εμπιστευθούν οι πολίτες τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία, αυτή «θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων, δεν θα είναι μόνο νίκη της ΝΔ».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην «επέτειο» των capital controls που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015, επισημαίνοντας παράλληλα πως τότε «η χώρα σώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία που έβαλε το συμφέρον του τόπου πάνω από το συμφέρον της παράταξης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας που είναι η μείωση των φόρων και οι νέες δουλειές. «Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ σε όλους κατά 30%», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως οι νέες θέσεις εργασίας «θα έρθουν κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα με μία έκρηξη επενδύσεων».

Ακόμη, ξεχωριστή αναφορά έκανε και στην παιδεία και τον ρόλο που αυτή μπορεί να διαδραματίσει ως μοχλός ανάπτυξης και μείωσης της ανεργίας. «Τα νέα παιδιά ζητούν πτυχία με αντίκρισμα. Ζητούν σύνδεση των πτυχίων με την αγορά εργασίας», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η μείωση των φόρων και η άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα θα πρέπει να συνδυαστεί και με μέτρα για τη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων από την πλευρά των επιχειρήσεων. «Καλή επιχείρηση είναι η επιχείρηση που προσέχει τους εργαζόμενους, είναι η επιχείρηση που πληρώνει καλούς μισθούς», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει την επίσκεψη του στην Ανατολική Αττική με στάσεις στην Κερατέα και το Λαύριο.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 5 Νοεμβρίου

Καιρός: Βουτιά της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες