Συμπληρώνεται ένας χρόνος, όταν στις 8 Αυγούστου του 2023, Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργοί τους δολοφόνησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τον Μιχάλη Κατσούρη.

Το πρωί του Σαββάτου (03/08) τελέστηκε το μνημόσυνο του φίλου της «Ένωσης» στον ναό της Αγίας Τριάδας, ενώ ακολούθησαν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, το οποίο βρίσκεται στην αρχή της πεζογέφυρας που φέρει πλέον το όνομά του.

Εκατοντάδες φίλοι του «δικεφάλου» βρέθηκαν στο σημείο, ενώ το παρών έδωσε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, που κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη του Μιχάλη.

«Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων».









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Μεγάλο διπλό, τέτοιες νίκες χρειάζονται στον πρωταθλητισμό - Ο Ντέσερς κουβαλάει τον Παναθηναϊκό»!

Νίστρουπ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, πριν λίγες ημέρες ήμασταν κοντά στα γ@@@@@@@ σύνορα της Κίνας»

Ασταμάτητος και στη βροχή του Βόλου ο Παναθηναϊκός με Ντέσερς!

Αντύπας: «Αποτελεσματικός Ολυμπιακός με πολλά κέρδη και με νέους πρωταγωνιστές»

Νέο δοκάρι για τον Παναθηναϊκό, άγγιξε το 2-0 ο Λιβάι Γκαρσία

Μαγική σέντρα Τετέι και άψογο τελείωμα του Ντέσερς για το προβάδισμα του Παναθηναϊκού στον Βόλο!

Αλγουαθίλ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν»

Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ζότα Σίλβα μετά το χατ-τρικ, πήρε σπίτι του την μπάλα του αγώνα

Με Ούγκρεσιτς στο «10» η 11άδα του ΠΑΟΚ - Βασικός ο Φούντας αντί του Κόδρο στον ΟΦΗ

Εκτός αποστολής του Άρη για Ατρόμητο ο Φαντιγκά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

TAGS: A.E.K.