Στην κυριαρχία του κέντρου του Άρη και το πολύ καλό κοουτσάρισμα του Άκη Μάντζιου στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1).

«Ο Άρης προερχόταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα, όπου δέχτηκε πολλές αντεπιθέσεις από τον ΠΑΣ. Η ομάδα όμως πείσμωσε και ο προπονητής έκανε ό,τι καλύτερο. Έβαλε αυτούς που έπρεπε να βάλει, πήρε το χώρο του κέντρου και άνοιξε το παιχνίδι. Έβαλε πέντε σκυλιά του πολέμου στο κέντρο, στους οποίους συμμετείχε και ο Καμαρά. Η τριάδα Σάσα, Τζέγκο και Εντιαγέ υπερίσχυσε της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ, την εξαφάνισε. Ο Άρης έκλεβε συνεχώς μπάλες και έβγαινε στην αντεπίθεση», τόνισε ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Άρη.

Για το ματς Κυπέλλου του Άρη με τον ΟΦΗ, ανέφερε: «Ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί πολύ με τον Νιόπλια. Στο ματς του πρωταθλήματος πήρε 0-0 και τώρα δείχνει η ομάδα ακόμη καλύτερη από ό,τι τότε. Θα πρέπει ο Άρης να αφήσει πίσω τη νίκη στο ντέρμπι. Είχε χρόνια να κερδίσει, αλλά δεν πρέπει να μείνει εκεί. Άλλωστε ο τωρινός ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα φοβερό. Θα πρέπει να κερδίσει έστω και με 1-0, κάτι που θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για τη ρεβάνς με τον τρόπο που παίζει. Πιστεύω πως και τώρα ο ΟΦΗ θα παίξει κλειστά και θα πρέπει ο Άρης να βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα, γιατί αντιμετωπίζει συνήθως προβλήματα απέναντι σε τέτοιες ομάδες».

Όσο για το τι φταίει στον ΠΑΟΚ; «Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλάβει ότι οι παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα το 2019 δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια ο Μπίσεσβαρ στα 34! Το κατάλαβε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου με τις δηλώσεις που έκανε», ανέφερε.

Κρίνοντας τον ανταγωνισμό στην Super League είπε: «Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει, είναι μια σκάλα πάνω από όλους λόγω ποιότητας. Βλέπουμε ότι μπορεί να φέρνει από τον πάγκο παίκτες που μπορούν να πάρουν τα ματς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Η ΑΕΚ έχει αρκετά καλή επιθετική γραμμή, αλλά έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και παίζουν στο κέντρο οι ίδιοι με πέρσι. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά πολλούς παίκτες που δεν συμμετέχουν στο αμυντικό κομμάτι, γι’ αυτό και ο Γιοβάνοβιτς δοκιμάζει πλέον το 4-3-3».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»