Την πίστη ότι ο Άρης μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ Λεμεσού εξέφρασε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο παλαίμαχος άσος των κίτρινων, ο οποίος έχει κάτσει και στον πάγκο τους επεσήμανε πως άγχος πρέπει να υπάρχει για ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να είναι και προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού:
«Ο Άρης ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να ήταν το σκορ 2-0 ή 3-0 και να πάει πολύ πιο άνετος στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν έγινε αυτό, αλλά νομίζω πως ο αντίπαλος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μια κακή ομάδα, που για μένα εκτίμησε λάθος το παιχνίδι. Το σύστημα 3-5-2 σημαίνει ότι παίζεις με τρείς στην άμυνα και οι δυο πλαϊνοί παίζουν ως μπακ-χαφ.
Η ΑΕΛ Λεμεσού έπαιζε με πέντε στην άμυνα. Στον άξονα υπήρχαν τρεις παίκτες και δύο στην επίθεση. Έπαιζαν 5-3-2. Ο Άρης είχε τέσσερις αμυντικούς, να μαρκάρουν δύο παίκτες. Σε όλο το παιχνίδι ο Κόρχουτ και ο Σούντγκρεν ήταν ελεύθεροι. Γι αυτό είχε συνέχεια τη κατοχή τη μπάλας ο Άρης. Δεν απειλήθηκε ο Άρης. Δεν έβγαλε ούτε μια επικίνδυνη αντεπίθεση ο αντίπαλος. Δεν νομίζω να έχει περάσει πιο κακή ομάδα από το Χαριλάου».

Για το δεύτερο παιχνίδι:
«Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είσαι ποτέ χαλαρός. Το αποτέλεσμα είναι κακό. Αλλά βλέπω ότι οι δυο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Άρης είναι πολύ καλύτερος, χωρίς να έχει φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, έπρεπε να κερδίσει με ένα άνετο σκορ».

Για το ότι ο Άρης θα δοκιμαστεί εκτός έδρας:
«Δεν παίζει στη φυσική του έδρα ο αντίπαλος, αλλά στην Λάρνακα».

Για το αν έχει άγχος ο Άρης:
«Σίγουρα θα υπάρχει , η ομάδα πρέπει να περάσει οπωσδήποτε στην επόμενη φάση. Όταν παίζεις, όμως, στο Άρη θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει άγχος. Όποιος δεν μπορεί να το αντέξει, δεν μπορεί να είναι στην ομάδα. Καμιά φορά δεν είναι και καλό να μην έχεις καθόλου άγχος. Έχω δει προπονητές να λένε ότι έχασαν γιατί δεν υπήρχε άγχος και οι ομάδες τους υποτίμησαν τον αντίπαλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Τι πιθανότητες δίνονται στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στους «8» και κατάκτηση του Europa League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο το οποίο ακολουθείται κατά γράμμα»

Τρελαμένος ο Κούτρας με τον Ταμπόρδα: «Δεν υπάρχει το πάθος του, είναι συγκλονιστικός»

TAGS: Άρης