Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Το μεσημέρι στις 15:30 θα γίνει η κηδεία του στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, ενώ θα γίνει η ταφή του στα Κοιμητήρια Θέρμης.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του Άρη
Η οικογένεια του ΑΡΗ έγινε από σήμερα φτωχότερη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μετά από δύσκολη και σκληρή «μάχη» με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Ένας πιστός «στρατιώτης» του Συλλόγου μας με πολυετή και σημαντική προσφορά.

Ο εκλιπών υπήρξε γέννημα-θρέμμα του ΑΡΗ και υπηρέτησε την ομάδα μας από σχεδόν όλα τα πόστα.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, συνδέοντας το όνομά του με την μεγάλη ομάδα εκείνης της εποχής.

Ακολούθησε καριέρα προπονητή. Αρχικά εργάστηκε ως βοηθός και στη συνέχεια ως προπονητής (είτε ως πρώτος είτε ως υπηρεσιακός), ενώ υπήρξε και σκάουτερ της ομάδας μας επί σειρά ετών.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής πορείας του ΑΡΗ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Καλό ταξίδι Γιάννη Μιχαλήτσο...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...


Η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ένας ακόμα “ήρωας” απ’ τη χρυσή εποχή της ομάδας μας, ο οποίος έγραψε το όνομά του στην ιστορία, λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου το 1987, δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, φόρεσε μόνο δύο χρόνια τη φανέλα του ΟΦΗ, αλλά πρόλαβε να αγαπηθεί από τον κόσμο, να “δεθεί” και ν’ αγαπήσει την ομάδα μας στο διάστημα παραμονής του στην Κρήτη, καταγράφοντας συνολικά 47 συμμετοχές και πέντε γκολ με τα ασπρόμαυρα.

Στην ιστορία του ΟΦΗ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση, όπως άλλωστε και στις καρδιές όλων μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο