Την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επιθυμεί να «επιμεριστώ ευθύνες για την πραγματική αναγέννηση της ομάδας μας και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποτελέσω την ομπρέλα των συνεργατών μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όσων εργάζονται προς την κατεύθυνση της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο».

Η είδηση όμως φαίνεται πως άρεσε και στον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Σλόβαν Λίμπερετς δήλωσε ανακουφισμένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβάκος παράγοντας δήλωσε για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Σαββίδη: «Είμαι ανακουφισμένος, περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή»!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου παρέμεινε στην Τσεχία, καθώς παντρεύει τον γιο του και ήθελε να είναι κοντά του σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.