Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εις διπλούν λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος είχε μία κάκωση στη φτέρνα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα αγωνιστεί παρότι δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς. Αντίθετα, για την Εφές Αναντολού ο Σέιν Λάρκιν έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο από τον τραυματισμό του στην προθέρμανση του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με την Γκραν Κανάρια και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με μία αλλαγή στη σύνθεσή του σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ίαν Βουγιούκας πήρε τη θέση του Γιώργου Παπαγιάννη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»