Η Κύπρος υπέγραψε τη Δευτέρα στην Ντόχα τρία Μνημόνια Συναντίληψης και μία Συμφωνία με το Κατάρ, στην παρουσία του Προέδρου της Kυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Τα Μνημόνια αφορούν στη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς της εκπαίδευσης, της ενέργειας, και της αφαλάτωσης και επεξεργασίας λυμάτων, ενώ η Συμφωνία αφορά στη συνεργασία σε νομικές υποθέσεις.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέπτεται αυτή την ώρα το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, όπου θα υπογράψει το Βιβλίο Επισκεπτών. Επίσης, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Ισλαμικής Τράπεζας του Κατάρ και αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κολωνός: Σακούλα με ναρκωτικά και ζυγαριά εντοπίστηκαν πριν από την έκρηξη – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Άδεια η «ύποπτη» βαλίτσα στο κέντρο του Πειραιά: Αποκλείστηκε η περιοχή

Έκρηξη στον Κολωνό: Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ειδοποίησε την Αστυνομία - Τραυματίστηκε και ο ίδιος

Κολωνός: Έκρηξη στην είσοδο πολυκατοικίας με 4 τραυματίες - Εξετάζεται το ενδεχόμενο παγίδας σε αστυνομικούς!

ΕΛΣΤΑΤ: Πλεόνασμα 4,9 δισ. ευρώ το 2025 – Στο 145,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος

Παιανία: Έκλεψαν 25 χιλιόμετρα καλωδίων αξίας 1 εκατ. ευρώ - 13 συλλήψεις

Τζάνειο: Σε κώμα 21χρονη από την Πάρο - Ερευνάται χρήση ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 3.500 τόνοι επικίνδυνων αποβλήτων σε αγροτική έκταση - 3 συλλήψεις

Σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας: Ο μεγαλύτερος γνωστός ιστός αράχνης στον κόσμο – Πάνω από 111.000 αράχνες σε σπηλιά θείου

Δημοσκόπηση GPO: Στο 25,2% η ΝΔ - Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν ΕΛΑΣ - ΠΑΣΟΚ