Να «καθαρίσει» το ματς με τον ΠΑΟΚ και μαζί την πρόκριση στους «32» του Europa League για να εστιάσει στο πρωτάθλημα θέλει η Φιορεντίνα, όπως δήλωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο Ιταλός τεχνικός των «βιόλα» ξεκαθάρισε πως ούτε η ομάδα του, αλλά ούτε ο αντίπαλος θα έχουν το μυαλό τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

«Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, προκειμένου να εστιάσουμε περισσότερο στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς. Παράλληλα μια νίκη-πρόκριση θα μας τονώσει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε.

«Αμφιβάλλω αν ο ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα. Είναι και για αυτούς πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όταν μια ομάδα θέλει να γίνει μεγάλη, δεν μπορεί να διαλέγει παιχνίδια. Περιμένω έναν ΠΑΟΚ με πάθος και φιλοδοξίες στο γήπεδο και δεν πιστεύω πως θα σκέφτονται από τώρα τον Παναθηναϊκό. Θα συναντήσουμε έναν προπονητή που θα δώσει το 101%. Άλλωστε το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει διαρκώς κι αυτό φαίνεται», πρόσθεσε.

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Μάριο Γκόμεζ, είπε: «Ο Γκόμεζ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει σε όλο το ματς. Το σκέφτομαι ακόμη. Πρόθεσή μου είναι να αγωνιστεί, αλλά θα το δούμε. Τον βλέπω σε καλή κατάσταση, είναι αποφασισμένος και είμαι βέβαιος πως θέλει να προσφέρει στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

Μπενίτεθ: «Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά - Η πορεία μας ήταν αρκετά καλή μέχρι σήμερα»

Νικολογιάννης: «Πλήρωσε τις αδυναμίες του ο Παναθηναϊκός - Χυδαία η αντιμετώπισή του από την UEFA όλη τη σεζόν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.