Σε γόη διάσημο για τις σεξουαλικές του επιδόσεις εξελίσσεται ο νεαρός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, οι κατακτήσεις του οποίου απασχολούν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα τα διεθνή μέσα. Πρόσφατα, μάλιστα, γυμνές φωτογραφίες του ποπ ειδώλου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τον θαυμασμό για τα πλούσια «προσόντα» του 21χρονου και προσελκύοντας ακόμα περισσότερη προσοχή στο πρόσωπό του.

Εκτός όμως από τις έφηβες θαυμάστριές του, η γοητεία του Μπίμπερ φαίνεται ότι δεν αφήνει αδιάφορες ούτε τις ωριμότερες γυναίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα 30χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, η Λόρα Κάρτερ, που ισχυρίζεται ότι πέρασε μια καυτή νύχτα πάθους με τον νεαρό σταρ και... άλλη μία γυναίκα στη σουίτα του ξενοδοχείου του.

Όπως αποκάλυψε η Βρετανίδα καλλονή στην εφημερίδα Sun, γνώρισε τον Μπίμπερ σε ένα νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή και εκείνος την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου διασκέδαζαν μαζί του άλλα 4 αγόρια και 10 κορίτσια. Μάλιστα, στην είσοδο της ζητήθηκε να παραδώσει το κινητό της, γεγονός που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι δεν επρόκειτο για συνηθισμένο πάρτι.













Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκης Τανιμανίδης: Το πραγματικό πρόβλημα στον γάμο, το σεξ που είναι σαν τη βενζίνη, το Dragons Den και το Πρωινό

Φούμαρα οι φήμες: Ντόντσιτς και Κλάιν δεν έχουν καν γνωριστεί

Εβελίνα Παπούλια: Η απίθανη ατάκα για τη συμμαθήτριά της, Τατιάνα Στεφανίδου, οι εξωγήινοι

Κατερίνα Καινούργιου: Τι ζητάει από τον άντρα της λίγο πριν γίνουν γονείς;

Διαψεύδει τα περί χωρισμού η Ελένη Μενεγάκη: «Απολύτως ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα»

Αιγυπτιακή Αστρολογία: Τα ζώδια των θεών και τι λένε για την προσωπικότητά σου

Ασημακοπούλου για Τσιρίλο: Η δύσκολη περίοδος στον γάμο τους, το διαζύγιο και οι ενοχές που κουβαλά

Ιωάννα Τούνη: Η επίσκεψη στη γυναικολόγo, τα μηνύματα του κόσμου και η απάντησή της

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για την παρενόχληση που δέχτηκε σε νυχτερινό κέντρο

Γεωργούλης: Τον... παντρεύουν στη Μαδαγασκάρη - Η αντίδραση της Σταυροπούλου που θύμισε εποχή «Είσαι το ταίρι μου»