Πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό αρκετές επιτυχημένες μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, κυρίως από την αγορά της Γαλλίας. Ο Φρανσουά Μοντεστό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» του Ολυμπιακού στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ ασχολείται παράλληλα και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μιλώντας στο gianlucadimarzio.com, ο Γάλλος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά που γίνεται στις τάξεις των Πειραιωτών, αλλά και τον Τσιμίκα, τον Παπασταθόπουλο και τους παίκτες που ενδέχεται να φέρουν προτάσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι υπεύθυνος για τις μεταγραφές σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να αφιερώνεις χρόνο και στα δύο. Είμαι μονίμως σε ένα αεροπλάνο, αλλά έχω πολύ καλούς συνεργάτες. Το μυστικό είναι να είσαι κοντά στην ομάδα που σε χρειάζεται.

Μετά από μερικούς δανεισμούς σε Ολλανδία και Δανία, ο Τσιμίκας έδειξε πως είναι ένας φουλ μπακ κλάσης. Εκτός της Λίβερπουλ, ενδιαφερόταν και η Νάπολι, που έκανε πρόταση αλλά τελικά ο παίκτης επέλεξε Αγγλία.

Ο Παπασταθόπουλος είναι πολύ καλός φίλος με τον Τοροσίδη, η παρουσία του έπαιξε ρόλο στο να κλείσει η συμφωνία. Μίλησαν και τον έπεισε να δεχτεί.

Στον Ολυμπιακό έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να... βάλουν φωτιά στη μεταγραφική αγορά. Από τον Σεμέδο μέχρι τον Καμαρά και τον Σα. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε. Ο πρόεδρος πιστεύει σε μένα και δεν θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»