Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέλεξε για ακόμη μία φορά τη Μύκονο, προκειμένου να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης μαζί με την οικογένειά του, πριν λάβει τις οριστικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός επισκέφθηκε τη γνωστή παραλία της Ψαρρού και χαλάρωσε σε ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να περάσει απαρατήρητος από τους φωτογράφους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Η παρουσία του στο «νησί των ανέμων» δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Σαλάχ έχει επιλέξει τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές του έξι συνεχόμενες χρονιές.

Ο 34χρονος διεθνής βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, με αρκετές ομάδες να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τουρκικοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Φενέρμπαχτσε, η Μπεσίκτας και η Τράμπζονσπορ, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και η Κάνσας Σίτι.

Παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ο Σαλάχ δεν δείχνει να βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για την ώρα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου, μακριά από την πίεση των μεταγραφικών εξελίξεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το τερμάτισε ο Ηλίας Ψινάκης! Ντύθηκε... Καρβέλας και πόζαρε με τη Βίσση (την original)

Τζούλια Νόβα: Η αντίδραση του συζύγου της όταν άκουσε τη λέξη «ραντεβού» για την κόρη τους ήταν κάπως έτσι

Φωτεινή Αθερίδου: Η γκάφα που την έκανε θέαμα σε όλη την πλατεία της Νέας Σμύρνης!

Γιώργος Μαζωνάκης: Η άγνωστη τρίμηνη παραμονή σε κλινική στην Αγγλία και η τελευταία του επιθυμία

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η οικιακή βοηθός της έστρωσε το χαλί και μετά έδωσε ρεσιτάλ χορού!

Παρουσιαστής κλώτσησε drone και πέτυχε μοντέλο του show του κατάμουτρα

Μαρίνα Σάττι: Ποιος γνωστός ράπερ φημολογείται ότι της έχει κλέψει την καρδιά;

Mercury cazimi: Μια διαφορετική ημέρα μέσα στον ανάδρομο Ερμή 4 Νοέμβρη και τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Γιάννης Στάνκογλου: Έκανε skydiving και δείτε την αντίδρασή του την ώρα που έπεσε από το αεροπλάνο

Rod Stewart: Μέσα στην έπαυλη των 74 εκατομμυρίων που προσπάθησε 2 χρόνια να πουλήσει και τελικά κράτησε