Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Γιώργος Δώνης μετά το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ (0-0). Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο ο 49χρονος τεχνικός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και μοίραζε μπράβο.

Αυτό που τον ικανοποίησε περισσότερο ήταν πως έβγαλαν αντίδραση πέντε μέρες μετά την κακή εμφάνιση στην Τούμπα, έπαιξαν με πάθος και μυαλό και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιώργος Δώνης βλέποντας τους ως επί το πλείστον νεαρούς παίκτες του «σκασμένους» τους κάλεσε να μην απογοητεύονται, τους ενθάρρυνε και τους μετέφερε την πεποίθηση πως αν συνεχίσουν έτσι θα επιστρέψουν στις νίκες, ακόμη και στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ