Μόνο… συμπεράσματα και όχι νικητή ανέδειξε το φιλικό που έδωσαν Παναιτωλικός και Κέρκυρα το απόγευμα της Κυριακής (28/8) στο νησί των Φαιάκων.

Οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την έναρξη της σεζόν, βλέποντας κάθε ομάδα να πρωταγωνιστεί σε ένα ημίχρονο.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Παναιτωλικός είχε το πάνω χέρι, παίρνοντας τα ηνία του σκορ με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Ουάρντα με σουτ στο 32’, ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Φερέιρα.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην Κέρκυρα, που κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Γεωργακόπουλο στο 80’ και να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη.

ΑΟΚ: Κουτσαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόβσκι, Γκόμεζ, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ναζίμ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Επστάιν, Ροζάριο. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Ιωάννου, Κόντος, Χιντζίδης, Γεωργακόπουλος, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Παμλίδης, Γρομητσάρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (61’ Κριστιάνο), Κούσας (69’ Χαντάκιας), Μάκος, Μύγας (78’ Γιαννιώτης), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Πάουλο (78’ Βασιλούδης), Φερέιρα (59’ Μουνιός), Τομανέ (69’ Κλέσιο), Ουάρντα (74’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (46’ Ρότσα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube