Δεν έχει τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο της Γρανάδα!

Η ισπανική ομάδα έχασε μεν 2-1 από τη Μόλντε στη Νορβηγία, αλλά με το 2-0 του πρώτου ματς πήρε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, στην πρώτη της συμμετοχή στην Ευρώπη!

«Χρυσός» σκόρερ για την εκπληκτική ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες, ο Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος στα 35 του ζει… δεύτερη νιότη στη Γρανάδα, έχοντας σκοράρει -θυμίζουμε- και στο πρώτο ματς.

Το παιχνίδι, πάντως, ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους Ανδαλουσιανούς, αφού, με ένα απίστευτο αυτογκόλ, ο Χεσούς Βαγέχο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έκανε πλασέ και άνοιξε το σκορ για τη... Μόλντε στο 29'! Οι Νορβηγοί πίεσαν για να φτάσουν και στο δεύτερο γκολ, ώστε να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά, τελικά, ήρθε η ισοφάριση από τον Σολδάδο (72') με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Το μόνο, από εκεί και πέρα, που κατάφεραν οι απογοητευμένοι γηπεδούχοι ήταν να πάρουν τη νίκη-γοήτρου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρικ Χέστασντ στο 88ο λεπτό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «To πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού με Μπέτις - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για το μεγάλο ματς»

Πελεγκρίνι: «Nα δείξουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, που θέλουμε να φτάσουμε»

Μπενίτεθ: «Ο τελευταίος μήνας είναι ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, έχω αισιοδοξία για το αυριανό ματς»

Ταμπόρδα: «Ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου από την αρχή, έχουμε τα κατάλληλα όπλα για ένα καλό αποτέλεσμα αύριο»

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου Μπενίτεθ και Ταμπόρδα για το Παναθηναϊκός-Μπέτις

Με Τσιριβέγια και Σιώπη η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις

Αθανασίου: «Όλοι περιμένουν πως και πως το αυριανό ματς, μην ξεχνάμε ότι πάει με 11 απουσίες ο Παναθηναϊκός»

Πρόεδρος Μπέτις: «Είμαστε το φαβορί με τον Παναθηναϊκό, που είναι όμως σε εξαιρετική φόρμα»

Δεσύλλας: «Μια ακόμα πρόκριση θα φτιάξει τη χρονιά του Παναθηναϊκού, εκτιμώ ότι θα πάει με τριάδα ο Μπενίτεθ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη δίψα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπέτις - Το δίλημμα του Μπενίτεθ»