Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Μολέδο. Μιλώντας στη Nova, ο αμυντικός των πράσινων στάθηκε στο πάθος που έβγαλε η ομάδα του στο γήπεδο, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την ομάδα μας γιατί αυτό δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά και χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα και μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτή τη νίκη. Κάναμε πολύ καλή δουλειά όλη την εβδομάδα, στην τακτική ήμασταν εξαιρετικοί αλλά και στα στημένα και στα κόρνερ και συγχαίρω τους συμπαίκτες μου. Αξίζαμε τη νίκη.

Η ομάδα τελευταία στα εκτός έδρας ματς δεν έπαιξε καλά αλλά πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός όπως και εντός. Μετά από αυτή τη νίκη πρέπει να γίνει η αρχή για να παίζουμε καλά και εντός και εκτός έδρας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, τα δώσαμε όλα και είδαμε ότι ο Ολυμπιακός σε κάποιο διάστημα έγινε επιθετικότερος και εμείς οπισθοχωρήσαμε. Όπως είδατε και εσείς το αποτέλεσμα ήταν θετικό, συγχαρητήρια και πάλι στους συμπαίκτες μου.

Ο προπονητής μας είναι πάντα δίπλα μας, απόψε παίξαμε σε υψηλό επίπεδο, κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς έντεκα εναντίον έντεκα αλλά ο καθένας μας είχε και τις προσωπικές του μονομαχίες.

Ο Σισέ είναι ένας μεγάλος παίκτης, συγχαρητήρια για το παιχνίδι του. Εμείς συνεχίζουμε για το καλύτερο. Τα προβλήματα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά εμείς είμαστε εντός. Η ομάδα μάχεται, κοιτάζοντας πάντα προς τη νίκη. Δεν μπορώ να απαντήσω για το μέλλον μου. Εγώ κοιτάω το πρωτάθλημα, το παιχνίδι μου και πως να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να γίνω αυτό που είναι καλύτερο για όλους. Είμαι χαρούμενος εδώ, με σέβονται οι φίλαθλοι και στο τέλος του πρωταθλήματος ελπίζω να γίνει το καλύτερο για όλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγινε πατέρας ο Καλτσάς - «Συνεχίζουμε να γεμίζουμε αστεράκια»

Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ «σκανάρει» τα πάντα στο Ρέντη – Δύο τριήμερα ρεπό και ατελείωτες ώρες δουλειάς

Τσορμπατζόγλου: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ - Θέμα η κατάσταση του Μπάνζα»

Τσανάκας: «Σημαντικό για Ιμανόλ και Ολυμπιακό που ο Μάριους θα δουλέψει στο Ρέντη στη διακοπή»

Δεσύλλας: «Τα επιπλέον στοιχεία που έφερε ο Κάνγκουα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Μάντσον: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ατρόμητο - Σημείο κλειδί για μένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος»

Τσακίρης: «Σοφά και σωστά επέλεξε η ΑΕΚ να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο»

«Εγκλωβισμένος στην Αθήνα»: Οι Άγγλοι δραματοποιούν την παρουσία του Σισοκό στον Παναθηναϊκό!

Μάγερ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα - Βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Μένει μια βδομάδα στην Αγγλία η ΑΕΚ - Αναβάλλεται το ματς με Ατρόμητο