Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα λάθη απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο στόπερ των πράσινων, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, τόνισε πως η ομάδα οφείλει πλέον να κοιτάξει το επόμενο ματς του Europa League.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες αλλά μετά κάναμε λάθη τα οποία οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και ίσως κάποια στιγμή δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάζουμε το επόμενο ματς.

Η ομάδα παίζει καλά, έχει μπροστά της πολλά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά κοιτάζουμε τους επόμενους αγώνες»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλικ από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού - Το video του sport-fm.gr

Δεσύλλας: «Ευρωπαϊκή πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία»

Μπράγκα-Φερεντσβάρος: Ανατροπή ή θρίαμβος και στο βάθος… Παναθηναϊκός

Τα… 53 χιλιόμετρα που έφεραν το Μπράγκα-Φερεντσβάρος στην Τετάρτη

Δεσύλλας: «Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το ματς με την Μπέτις - Παίζονται δύο θέσεις στην ενδεκάδα»

Νταβίντ Σίλβα για το Μπέτις-Παναθηναϊκός: «Μπορεί να περάσει, ο Πελεγκρίνι τα πάει καλά»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις: Με Κώτσιρα για την πρόκριση στην Ανδαλουσία

Αθανασίου: «Πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή και να μην βασιστεί στο σκορ του πρώτου αγώνα ο Παναθηναϊκός»

Ο elite Στίλερ διαιτητής στο Μπέτις-Παναθηναϊκός

Δεσύλλας: «Οι δύο προβληματισμοί για την 11άδα με Μπέτις - Δεν θα υπερασπιστεί απλώς το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός»